AGENDA

Voorstelling Kairos | Tijdelijk uitgesteld

Kairos is een eigen productie van Mizou Danst onder leiding van choreograaf Lies Bakker, in samenwerking met drie bevlogen musici waaronder componist en pianist Jos Buitink. De voorstelling brengt een verhaal over een groep jonge vrouwen die zoekende is naar hun rol in het geheel. In de dynamiek van de groep ontstaan interacties; liefde, vreugde maar ook jaloezie, onzekerheid, eenzaamheid en verlangens. Kairos, wat zoiets betekent als de personificatie van de gelegenheid, het juiste moment dat iets moet gebeuren, is hetgeen waar de voorstelling naar toe werkt.
De muziek zal live gespeeld worden; muziek die speciaal voor deze voorstelling is gecomponeerd en die gelijktijdig met de dans is ontstaan. Hierdoor vormen muziek en dans één geheel. Een voorstelling die barst van de dansenergie, verbinding, humor en ontroering.

Datum & tijd: Zodra de nieuwe data bekend zijn, worden deze hier vermeld.

Locatie: Zimihc theater Stefanus, Utrecht

GESCHIEDENIS

Uitfeest Utrecht | 14 september 2019
Tijdens het Uitfeest zal Mizou Danst de choreografie ‘(Im)Personal Crowd’ dansen, een stuk over identiteit, of het verliezen daar van, binnen de heersende normen en verwachtingspatronen. Eén voor één weten sommige dansers los te breken uit het strakke keurslijf en zo ziet het publiek elke danser een fractie van een seconde zoals ze echt is, voordat ze weer opgeslokt wordt door de massa.

Locatie: Mariaplaats, Utrecht
Tijd: 12:30 uur
Toegang: gratis

Kijk hier voor meer informatie over het Uitfeest en ons optreden. 

Sint Maarten Parade | 9 november 2019
Tijdens de Sint Maarten Parade, een optocht door de binnenstad van Utrecht met veel kunst en licht, zal Mizou Danst een moving choreografie laten zien.

Kom je kijken of loop je mee?

Locatie: binnenstad Utrecht, start op het Neude
Wanneer: ‘s avonds
Toegang: gratis