AGENDA

Kairos | 25 & 26 juni 2022

Tijdens de eindvoorstelling van dansschool Mizou zal het programma na de pauze verzorgd worden door Mizou Danst met een verkorte versie van hun nieuwste theatervoorstelling Kairos.

Kairos gaat over een groep jonge vrouwen die zoekende is naar een rol in het geheel. Hoe verhoudt de mens zich in deze tijd tot elkaar? In de dynamiek van de groep ontstaat interactie: liefde, vreugde maar ook jaloezie, eenzaamheid en verlangen. Kairos is de Griekse God die de bevlogen momenten van schoonheid vertegenwoordigt en uiteindelijk, op het juiste moment waar iedereen op wacht, valt alles op z’n plaats – dan weet je dat ‘het klopt’ en krijgt het leven betekenis. Of is dit slechts een illusie?

Dagen en tijden: 
Zaterdag 25 juni om 15:30 uur
Zaterdag 25 juni om 19:30 uur
Zondag 26 juni om 14:00 uur

Locatie: ZIMIHC theater Zuilen, Utrecht

Tickets via: info@dansschoolmizou.nl

GESCHIEDENIS

Uitfeest Utrecht | 14 september 2019
Tijdens het Uitfeest zal Mizou Danst de choreografie ‘(Im)Personal Crowd’ dansen, een stuk over identiteit, of het verliezen daar van, binnen de heersende normen en verwachtingspatronen. Eén voor één weten sommige dansers los te breken uit het strakke keurslijf en zo ziet het publiek elke danser een fractie van een seconde zoals ze echt is, voordat ze weer opgeslokt wordt door de massa.

Locatie: Mariaplaats, Utrecht
Tijd: 12:30 uur
Toegang: gratis

Kijk hier voor meer informatie over het Uitfeest en ons optreden. 

Sint Maarten Parade | 9 november 2019
Tijdens de Sint Maarten Parade, een optocht door de binnenstad van Utrecht met veel kunst en licht, zal Mizou Danst een moving choreografie laten zien.

Kom je kijken of loop je mee?

Locatie: binnenstad Utrecht, start op het Neude
Wanneer: ’s avonds
Toegang: gratis

G-0L7617PD47